• Home
  • Archiveren en ontsluiten

Archiveren & ontsluiten

IntraOffice Archiveren en ontsluiten - document lifecycle management door IntraData

Met IntraOffice Archief worden documenten veilig digitaal opgeslagen, beheerd en online ontsloten. U heeft daardoor altijd en overal toegang tot uw documenten. Alleen al in Europa worden met IntraOffice Archief ruim vier miljard documenten beheerd en veilig via het internet ontsloten aan gebruikers. Kenmerkend voor IntraOffice Archief is dat de module grote hoeveelheden documenten kan opslaan en met hoge snelheid veilig beschikbaar maakt voor grote aantallen gebruikers.

Flexibel opslaan en bewaren

IntraOffice Archief is een volledig cloud gebaseerde oplossing en werkt systeem- en device onafhankelijk. De oplossing past de meest moderne portal-technologie toe, en biedt een breed scala aan integratiestandaards (API’s) voor de gegevensuitwisseling met andere bedrijfsapplicaties. IntraOffice Archief is beschikbaar als SaaS-dienst. IntraData kan zelfs nog een stap verder gaan door de gehele archief verantwoording voor u uit te voeren, inclusief het veilig online delen met gebruikers en bewaken van alle wettelijke verplichtingen, zoals privacy en het bewaken van bewaar- en vernietigingstermijnen. IntraOffice Archief is dus geheel op maat, op basis van wensen en behoeften in te richten.

Veilig archiveren volgens AVG en GDPR richtlijnen

In de AVG (GDPR) zijn de regels voor bescherming van persoonsgegevens vastgelegd waar organisaties aan moeten voldoen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er termijnen wettelijk zijn vastgesteld voor het mogen bewaren en weer vernietigen van persoonsgegevens – privacygevoelige informatie. Archiveren met IntraOffice voldoet aan de Europese privacywetgeving. U bent dus altijd verzekerd van het veilig en gecontroleerd via het internet beschikbaar stellen van uw informatie aan de gebruikers. IntraData kan dit zelfs geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen.

 

 

Document creatie

Document creatie

Een documentgenerator om correspondentie snel en efficiënt te creëren in uw eigen huisstijl, ook vanuit de cloud.

Document creatie
Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Eenvoudig al uw documenten digitaal, rechtsgeldig ondertekenen. Met realtime inzicht in de ondertekenstatus.

Digitaal ondertekenen
Data capture

Data capture

Voor automatische bulkverwerking van data (spoolfile) naar documenten, snel en efficiënt.

Data capture
Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.

    Neem contact met mij op.