Bedrijven en organisaties zijn volledig afhankelijk van digitale data. Dit vraagt om zekerheden met betrekking tot het creëren, delen en beheren van die digitale documentstromen. Het continu beschikken over de juiste bedrijfs- en persoonsgegevens is cruciaal voor het voortbestaan van iedere organisatie. Deze informatie accuraat houden en vervolgens goed beheren binnen de wettelijke kaders vereist gedegen informatiemanagement.

Best-of-breed

Document lifecycle management met IntraOffice IntraData gelooft in best-of-breed oplossingen die volledig compliant zijn en passen in de gehele document lifecycle. Hiervoor bieden we onze IntraOffice oplossing die bestaat uit vier toonaangevende modules voor document creatie, het digitaal ondertekenen van documenten, het veilig opslaan en ontsluiten van informatie en document capture. Voor al onze modules geldt dat deze zowel standalone als vanuit de cloud als SaaS-dienst zijn te gebruiken. Bovendien zijn ze naadloos te integreren met de oplossingen van onze partners en derde partijen door onze standaard meegeleverde API’s en webservice.

Standaard API’s

Mede door de globalisering en het in korte tijd wereldwijd omarmen van de cloud is het voor bedrijven en instellingen eenvoudig geworden om bedrijfsoverstijgend onderling gegevens uit te wisselen. De IT hierbinnen vereist optimale interactie met betrekking tot deze gegevensuitwisseling. Intradata ondersteunt dit met standaard API’s. Zo heeft u altijd gegarandeerd veilige toegang tot informatie op alle devices: computer, laptop of mobiel.

Flexibel met SaaS

Als specialist op het gebied van SaaS-oplossingen voor de hele document lifecycle zorgen wij voor een veilige online omgeving met de zekerheid dat uw procesafhandeling volledig binnen de wettelijke kaders (ISO, AVG/GDPR) wordt volbracht. Kiezen voor SaaS betekent flexibilisering en voorspelbaarheid – vaak zelfs verlaging – van uw kosten en geen omkijken meer naar de IT-kant van de applicatie. U betaalt enkel voor het daadwerkelijke gebruik (pay-per-use). Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business.

IntraData – de document service provider

Met de vier krachtige IntraOffice-modules kunt u zelfs de gehele uitvoeringsverantwoordelijkheid van goed document lifecycle management aan ons uitbesteden. Een volledig en gestructureerd proces, vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders. Zo heeft u gegarandeerd 24/7 controle over uw documentbeheer.

ISO 27011 | AVG-Proof | EASA | Microsoft Azure

Wat bieden wij?

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. We informeren u graag.

    Neem contact met mij op.