Digitalisering is inmiddels behoorlijk verankerd in onze dagelijkse bezigheden, met de smartphone als grote aanjager. Ook binnen het zakelijke domein is digitaal de standaard. Toch is documentafhandeling nog vaak een tijdrovend proces met veel administratieve rompslomp, dat dure capaciteit inneemt.

In de document lifecycle is de digitale handtekening een belangrijke bouwsteen om het proces te digitaliseren. U zet voortaan rechtsgeldige digitale handtekeningen onder documenten, waarmee u het ondertekenproces kunt digitaliseren, zonder tussenkomst van papier.

Wilt u meer achtergrondinformatie over digitaal ondertekenen? In een informatief whitepaper hebben wij de 5 eigenschappen die u als organisatie moet weten over digitaal ondertekenen op een rijtje gezet.

Download whitepaper

 


Meer informatie

Wilt u meer weten over de digitalisering van uw document lifecycle en de rol die digitaal ondertekenen daarin heeft? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact op om te bespreken op welke manier IntraData u van dienst kan zijn. Liever door ons benaderd worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

    Neem contact met mij op.