• Home
  • Wat bieden wij?

Document lifecycle management door IntraData

Nog altijd verwerken grote bedrijven, zoals banken, accountants, verzekeraars, zorg- en overheidsinstellingen veel papier. Denk aan HR-dossiers, verzekeringspolissen en -overzichten, contracten, jaarrekeningen en allerlei formulieren.

Door toenemende bewustwording van de digitale privacy in combinatie met de AVG-wetgeving is grip hebben en houden op de gehele document lifecycle cruciaal geworden. Vanaf het moment dat documenten worden gegenereerd tot en met het moment van vernietiging.

Document lifecycle management door IntraData

IntraData is sinds 1996 specialist op dit gebied en biedt vier toonaangevende SaaS-oplossingen voor de gehele document lifecycle. Van het genereren van documenten, het digitaal ondertekenen, het verzamelen van (persoons) data vanuit bedrijfsapplicaties en/of mainframeapplicaties, het gestructureerd bewaren, inclusief het bewaken van (wettelijke) vernietigingstermijnen en natuurlijk het veilig online delen met betrokkenen.

Met de vier krachtige IntraOffice-modules kunt u zelfs de gehele uitvoeringsverantwoordelijkheid van goed document lifecycle management aan ons uitbesteden. Een volledig en gestructureerd proces, vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders. Zo heeft u gegarandeerd 24/7 controle over uw documentbeheer.

Document creatie

Document creatie

Een documentgenerator om correspondentie snel en efficiënt te creëren in uw eigen huisstijl, ook vanuit de cloud.

Lees meer
Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Eenvoudig al uw documenten digitaal, rechtsgeldig ondertekenen. Met realtime inzicht in de ondertekenstatus.

Lees meer
Archiveren & ontsluiten

Archiveren & ontsluiten

Veilig opslaan, ontsluiten, bewaren, beheren en vernietigen van grote hoeveelheden documenten in een digitaal archief.

Lees meer
Data capture

Data capture

Voor automatische bulkverwerking van data (spoolfile) naar documenten, snel en efficiënt.

Lees meer
Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.

    Neem contact met mij op.